Izložba ‘Lut kod Radovana’ u Trogiru

 

Uoči Međunarodnog dana muzeja koji se ove godine obilježava temom Muzeji za edukaciju i istraživanje, u srijedu, 15. svibnja 2024. u 19:30, u izložbenom prostoru Muzeja grada Trogira otvorit će se humanitarno-prodajna izložba LUT KOD RADOVANA: Kartolina moga mista.

Treća je ovo godina zaredom u kojoj Likovna udruga Trogir organizira izložbu u suradnji s Osnovnom školom Majstora Radovana i Muzejom grada Trogira, istovremeno djelujući humanitarno i pričajući posebne, kreativne i živopisne likovne priče o Trogiru. Kartolina moga mista, izložba prepuna neobičnih gradskih motiva koje su pripremili učenici, njihova mentorica Magdalena Kudelik i pojedini članovi LUT-a bit će otvorena do 24. svibnja 2024. godine.

“Za vas smo pripremili originale, printeve i prave unikatne razglednice s logom škole. Nemojte reći da niste znali jer vjerujemo da će se radovi, nakit, pogotovo razglednice, prodati već u prvih nekoliko dana. Vidimo se u srijedu u Muzeju grada Trogira, jer i dalje vjerujemo u dobra djela i čaroliju.”, poručili su organizatori.

Ojdana Koharević